Hull a pelyhes fehér hó – Havazás effekt

A hógépek valójában speciális habgépek, amik nagy nyomású levegő segítségével a hófolyadékot hópehely szerű habbá alakítják. A látvány teljesen élethű, mintha valódi hó esne, azonban a hab kisebb nedvességtartalmának köszönhetően nem ázik el a hely, mintha valódi havat fújna.

A folyadékot lehűtve a hatás tovább fokozható. A gépbe elegendő folyadék tölthető, hogy akár egy egész estés bulit is kiszolgáljon. Fényeffekteket, lézereket a hópelyhekre irányítva egyedi látványt hoz létre. Jól növelhető egy ilyen effekttel és egy hópartival a szórakozóhely népszerűsége. Rendkívül feldobja a buli hangulatát egy meleg nyári estén.

Akár 6 méter távolságot is átölelő teljesítmény, melyet távirányítójával tuDJuk szabályozni, illetve a havazás mennyisége és szakaszossága is állítható. Így könnyedén
szabályozhatjuk a kis hószállingózástól egészen a zord szibériai teleket idéző hóviharhoz hasonló hómennyiséget. Szakaszos vagy folyamatos havazás vagy akár hótakaró létrehozására alkalmazható.

Ajánlom házibulik, születésnapi és privát party-kon kívül discok, klubbok, koncertek, színházak részére, szabadtérre, esküvőkre bármilyen szinten megállja helyét. Ideális téli hangulat akár karácsonyi party-kon is.

Leírás:
Kilövési távolság 5-6 méter.
Működési pozíció: Függesztve vagy padlóra is tehető

Ha rendezvényedre nem szeretnél hagyományos 2 szólamú zenekart választani, akkor olyan -mindenki zenei igényeit kielégítő- változatos zenei repertoárral rendelkező DJ kell, aki különleges műsorával szórakoztat benneteket és bajtársaitokat 🙂

Ajánlott cikkek