Szeretnéd edzőtermed, illetve csoportos óráid egyedivé tenni? Fontos Neked, hogy vendégeid maximálisan elégedettek legyenek és szívesen térjenek vissza hozzád? Rutinos, profi DJ-t keresel az edzés jó hangulatának biztosításához? MaraDJ az oldalamon, ismerj meg és kérj ajánlatot!

Elegáns, exkluzív DJ pult

Maximalizáljuk az edzést! Világszínvonalú Pioneer DJ technológiával garantálom, hogy színvonalasan fogtok szórakozni.

Professzionális hangtechnika

Érezd a zenét & élvezd a stúdióhangzást! Ha a buli hangminősége professzionális, a hangulat is gyorsabban emelkedik.

Látványos fénytechnika

A sötétség látványos kellékei! Szólj és viszem az intelligens robot-, és fénylámpákat, vagy akár látványos RGB lézereket is!

Választható zenei stílus

Több tízezer edzéshez kialakított pörgős zeneszámokból válogatok a 60-as évektől a legújabb zene stílusokig. Megvalósítom a kívánságokat, igazodom a zenei kérésekhez és stílusokhoz.

Mobilitás

Bárhol beizzítom a partit! Könnyen & gyorsan összeállítható, mobil DJ felszerelésemmel bármely helyszínen felállítom a szórakoztatóközpontot, akár a szabadban is.

Extrák

Sportolóid jókedve az edzés után is fontos nekem, ezért ajándékokkal kedveskedem minden megrendelőmnek.

A fitnesztermek elsődleges célja a testedzés, izmok megmozgatása, test formálása, hogy minél jobban érezzük magunkat a bőrünkben.

Ugye még Te sem jártál olyan edzőteremben, ahol csend van és csak a gépek zúgását és a súlyok koppanását lehet hallani? Persze, hogy nem, hiszen minden terem alapvető eleme a ZENE. Bízd az óráid hangulatát és ritmusát DJ FEREE-re, aki első osztályú, színvonalas szórakoztatást és zenei aláfestést nyújt egész napra.

Az országban közel 200 konditeremben is DJ FEREE által összeválogatott toplistás zenék szólnak jelenleg is

Fitrádió

Élő DJ műsor

az edzés/óra ideje alatt
Ha egy kép többet mondd ezer szónál, akkor mit szólsz egy videóhoz? 🙂  HiDJ a szemednek/fülednek! 2017 óta minden rendezvényünkről egyedi videót készítünk. Az izzasztó pillanatokból összeállított kisfilmben élheted át újra a hangulatot, amit évekkel később is élmény visszanézni.
Zenei stílus: Aktuális Rádiós slágerek, Retro, Nemzetközi zenék, Mainstream, EDM, House, Táncos, Twerk, Hip-Hop, TechHouse, Modern Magyar, Modern Retro, Festival, Classic, Funky, R&B, Latin, Rock’n’roll, Retro, stb
Fitness termeknek készített további videóim

Felfrissítő Pumping Party

Bízd az óráid hangulatát és ritmusát DJ FEREE-re!

Mai Modern Dance toplisták és az elmúlt évek legnagyobb slágereiből válogatott zeneszámok széles választékban. A sportkedvelő fiatal lemezlovas kisebb és nagyobb rendezvény lebonyolítására alkalmas Professzionális High-end hang- és fénytecnikával rendelkezik. 4x8 (32 ütemű) blokkok/lépéskombiáncióhoz igazított zenék és keverés folyamatosan az óra típusának megfelelő sebességben (100-160 BPM). Vidám műsor, lendületes, pörgős, energiabomba naprakész zenékkel, amivel sikerül meglepni az edzőket/sportolókat, így izgalmassá/színesebbé teszi az órákat/konditerem arénáját. Alkalomnak megfelelő zenei stílus vagy akár a zeneszám(ok) is előre leegyeztethetőek. Kérésre kiállás („lassú rész”) kihagyása ütem aláfestéssel is megoldható, vagy akár teljesen kihagyható

Miért jó zenére edzeni?

Boldoggá tesz

Zenehallgatás közben növekedik a dopamin szint, mely a boldogságért felelős vegyület. Tehát mozgással egybekötött zenehallgatás egyenlő boldogság.

Szórakoztat

Egy szuper zenei válogatás, egy jó pörgős mix nagyon be tuDJa indítani az edzést! A ritmusos zenékre még nagyobb erővel és intenzivitással vágunk bele az edzésbe.

Gyorsabban telik az idő

Egy jó kis pumpálós mix – növekedik a pulzusszám és máris azt veszed észre, hogy elrepült az idő és Te mindent beleadtál ma is.

IZMOS MIXEK - Hamisíthatatlan PUMPING PARTY

Mobil DJ pultomat pár perc alatt fel tudom állítani, Pioneer lejátszókkal és keverővel dolgozom, mely garantálja a minőséget! A pult nem foglal el nagy helyet, így nem akadályozom a sportolók edzését! Igény szerint, egyeztetés alapján viszem a kért stílusú és bpm sebességű zenéket, s máris indulhat a pörgés és a zsírégetés!

Ne késlekeDJ,

kérj ajánlatot!

Belevaló lemezlovast keresel az edzőtermedbe/óráidra? Válassz képzett, tapasztalt, a szakma jó hírére vigyázó DJ-t! Több mint 10 éves DJ-múltam, számtalan sikeres fellépésem és megrendelőim elégedettsége garantálja neked megbízhatóságomat. Tedd egyedivé edzőtermed és kérj ajánlatot ÉLŐ DJ SHOW-ra!

KÉREM AZ AJÁNLATOT
DJ Feree a Rendezvény DJ
Közel 2 milliós nézettség:

DJ FEREE


– A DJ Szövetség tagja
– 10 éves tapasztalat
– 40 000 zeneszám
– Mixdown DJ Képzettség
– MAHASZ engedély

RÓLAM
7642Facebook követő
3446500Mix nézettség
749Átbulizott éjszaka
121Kitört sarkú cipő
Miért válaszd DJ FEREE-t a termedbe?
 • tapasztalt, fitt DJ
 • kedvező ár
 • látványos, modern DJ pult
 • rugalmas, alkalmazkodó
 • változatos, pörgős mixek

Izmos mixeimmel garantáltan felpörgetem a megszokott napokat a teremben, felturbózom az edzéseid hangulatát!

Minden korosztály zenei igényeit figyelembe véve játszom

Egy jó dj olyan hangulatot csinál, ahol mindenki mégmotiváltabbnak érzi magát. 10 év tapasztalata során bátran állíthatom, hogy nem lesznek unatkozó emberek, ugyanis mindig figyelem a közönség reakcióit és ahhoz mérten alakítom a szettem. Otthonosan mozgok a különböző zenei műfajokban, így ugyanakkora lelkesedéssel tudok kedvezni a különböző korosztályú és ízlésű vendégeknek. Mindent beleadok az órádon, ezáltal garantált a maximális jókedv egészen kifulladásig. Szeretem az embereket inspirálni arra, hogy jól érezzék magukat. Mosolygás & vidámság... Szerintem ez mindent megold.
DJ Feree a Rendezvény DJ

Töltsd ki az űrlapot!

  *Az adatkezelés szabályairól bővebben itt olvashatsz.

  Ajándékok neked

  Rendezvényed a legjobbat érdemli! Tudom, melyek a szuper buli elengedhetetlen kellékei!

  Nagy hangsúlyt fektetek a látványra is. Hang-, Fény- és DJ Technika egy helyen. Csak egy ajánlatkérés és mindent egybe megkaphatsz!

  FRISS HÍREK

  Egy rendezvény jó hangulatát biztosítani bizony nem is olyan könnyű dolog. Ugye te sem a saját partidon akarod kipihenni a szervezkedés fáradalmait, ahelyett, hogy önfeledten szórakoznál? Kövesd blogomat és rendszeresen tippeket, tanácsokat adok neked a jól sikerült, emlékezetes esküvői, szülinapi vagy a céges buli összehozásához! Főszerepben természetesen a zenével, hanggal, fényekkel. Ne hagyd, hogy fagyos legyen a hangulat, vesd be DJ FEREE tippjeit!
  Dzsinn móDJára teljesítem a kívánságokat

  A DJinnek 3 kívánságot kellett teljesíteni, én viszont akár teljes éjszakai kéréseket is teljesíteni tudok. Minden közönség más és más,...

  Olyan zenét kaptok, amit ti is szerettek és a vendégek ízléseit is kiszolgálja

  Zenei műfajok és stílusok teljes spektruma egyéni ízlésre szabva

  Te csak dőlj hátra és hagyd, hogy a DJ-d felmérje a terepet és kiváló hangulatot nyújtson. Tapasztalt DJ-ként pontosan tudom,...

  Az elegáns megjelenés nem csak az öltözködésben fontos

  Elegáns, letisztult megjelenés modern stílusban A modern szó jelentése: újszerű, korszerű, a korral haladó. Ha ebben a stílusban szeretnétek megtervezni...

  Vigyázat!

  Szomorú tény, de mivel a DJ szakma manapság nincs engedélyhez kötve, így sokan próbálkoznak vele, mint megélhetési lehetőség. ÓvakoDJatok tőlük, mert a fiatalokból és celebekből avanzsálódott lemez-pónisok-lovasok főztjét jobb messzire elkerülni.

  Nincs meg a szükséges tapasztalata
  Váratlan szituációkra nincs felkészülve
  Engedély nélkül játszik
  Zene testmozgás közben? Tényleg működik?MotiválóDJ edzés alatt!

  Úgy tűnik, hogy IGEN! 2005-ben a Brunel University-n végzett kutatás kimutatta, hogy a 36 résztvevő futó átlagosan egy másodperccel jobb időt futottak 400 méteren, mialatt együtemű zenét hallgattak. Halgass 120-130 bpm-es zeneszámokat és amikor már fáradsz, válassz legalább egy 130 bpm-es számot/mixet. Nem hátrány, ha olyat sikerül találnod, aminek a szövege is ösztönöző hatással van rád. Garantált lesz a feJfrissülés.

  Tovább

  Tavaly nyáron mondtuk Ki a boldogító igent szerelmemmel és kötöttük össze életünket. A DJ közül hosszasan válogattunk, bár FEREE igazán meggyőzőnek tűnt már a Youtube-on látott videói alapján is, majd a személyes találkozó után nem volt kérdés, hogy Őt szeretnénk lemezlovasként a lagzinkra. Nem csalódtunk, a hangulat hibátlan volt, Neki köszönhetően! Csak ajánlani tudjuk minden leendő ifjú párnak!

  Illés Bernadett, ELTE TTK

  Feree és társai gondoskodtak első családi fitnesznapunk hangulatáert, ahol a zenei felelős, bemondó, videóanyag készítő tökèletes kombóját alakították hárman. Összhangjuk precíz és kiforrott volt, profizmusuk minden tekintetben megnyilvànult. Feree nagyszerűen ráérez arra mikor milyen korosztálynak játsza a zenét, így gyakorlatilag nem kellett folyamatos instrukciókkal bombázni. Pedig elég kritikus vagyok sok tekintetben, ám a sikeres munkának az lett a gyümölcse, hogy a későbbiekben is csak velük szeretnèk együtt dolgozni. Amit külön szeretnék kiemelni, hogy végtelenül szimpatikus embernek ismertem meg Ferit, javaslataival az épülèsünket is szolgálta, nem csak szárazon elvégezte a munkát. Nekem egy szolgáltatónál ez a kiemelt szempontok között szerepel, hogy az illető azon felül, hogy mit nyújt, emberileg is legyen megnyerő.

  Szolnoki Csillag, Tulajdonos-ügyvezető

  Mindenkinek csak ajánlani tudom, ha eddig gondolkodott ne habozzon, mert Feri nagyon profi. Mi biztos, hogy Őt választjuk ha buliról van szó.:-) Baráti társasággal tartottunk egy fergeteges partyt. Az egyeztetések során is nagyon körültekintő volt, mindenre készült és ötleteket adott, hogyan lehetne még inkább feldobni az estét. Közvetlen, kedves és korrekt embernek ismertük meg Őt. A dekorációhoz és a hangulathoz illő effekteket használt ami még nagyobb hangulatot teremtett. Örülünk, hogy Őt választottuk és várjuk a következő bulit:-)

  Kiss Hajnalka, Monicomp Zrt. OTP csoport

  MaraDJunk

  Kapcsolatban

  NE maraDJ le a jó zenékről!

  Partnereink

  Az oldal cookie-t használ Részletek

  Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogaDJa a sütik használatát.

  Bezárás