Szilveszter a Duna Palotában


A belváros szívében, a bulinegyed közepén található Zrínyi Palota idén is megnyitotta kapuit Szilveszter éjjelén! Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy ebben a csodás palotában szórakoztathattam zenéimmel a nagyközönséget.

Az exkluzív klub évente egyszer, ezen a jeles napon fogaDJa csak a bulizni vágyókat, így igazán különleges helyszínnek számít, mely több száz éven keresztül nyújtott buja szórakozási lehetőséget a nemzet elitjének, magas rangú polgároknak, politikusoknak.

Mielőtt éjfélt ütött volna az óra, Beatricks-től vettem át a DJ pultot, majd a bulizókkal egy közös visszaszámolással léptünk be az Új Évbe! A koccintások és Újévi jókívánságok után pillanatok alatt újra felizott a táncparkett.  A közönség magával ragadott engem is, a táncoló, bulizó sokasággal együtt élveztem én is az éjszaka minden pillanatát. A szettem után Magonyi L. szórakoztatta a nagyérdeműt, majd Marta Vendrey zárta zenéivel Szilveszter hajnalát.

A szemrevaló barokk csoda, a Zrínyi Palace ismét bezárta kapuit, s ezzel az éjszaka titkait is a falak mögé rejtette. Köszönöm a Flyerz Magazinnak a felkérést, óriási élmény volt a Zrínyi Palace-ban zenélni!

Boldog 2017-et kívánok Mindenkinek, teljesüljenek álmaitok!

A DJ pulton kívül, a Duna Palota előtti hangfalakból is DJ FEREE szólt, azaz előre elkészített mixemmel szórakoztattuk az utca embereit (is), akik 90%-ban külföldiek voltak. Nagyon érdekes és izgalmas kihívás volt. Alább meg tudod hallatni ezt hogyan sikerült kiviteleznem (Na jó annak egy kicsit light-osabb verzióját) ? ! A ma-holnap legjobb elektronikus zenéi, közel 30 top sláger kicsit másképp – 1 órába sűrítve! Fél óra Pop majd elgurul a gyógyszer… Kíváncsi vagy? Klikk!

Radio Spot: P-Földi Betty

Ajánlott cikkek