Színes lézershow

Szeretnétek színessé varázsolni az éjszakát?

Egyedi szolgáltatásaink egyike a színes lézershow, mellyel még jobban feldobhatjátok a hangulatot! A színes lézershow tulajdonképpen különböző mozgó animációkat, rengeteg színkombinációt jelent. A lézershowt az is különlegessé teszi, hogy a zenével együtt mozog, így lesz különleges és egyedi a látvány és a fény együttese. A lézershow mindig egy igazán hatásos látványeleme a bulinak.

*A lézerek olyan fényforrások, amelyek igen vékony, nagyon kis széttartású fénynyalábot sugároznak ki, melyben a teljesítménysűrűség igen nagy lehet.

Komolyabb lézershow-t szeretnétek? Csupán ezek a feltételek szükségesek hozzá:
– a fényjáték teljes sötétben érvényesül a leghatásosabban!
– Tűzvédelmi riasztó kikapcsolása – a látvány fokozásához használt víz alapú köd működésbe hozhatja a füstérzékelő berendezéseket!
– Légkondicionáló vagy szellőző berendezés kikapcsolása – a köd látványtechnikai okokból folyamatosan a légtérben kell maraDJon!

EGYÉB INFORMÁCIÓK:


– A fényjáték leglátványosabb, ha minél távolabbról, középen elhelyezkedve nézzük. Minimális távolság a lézerfejtől 1-2m
– Az intenzív fényváltozás a gyengébb szemizmokkal rendelkezőknek “szemfáradtságot”, így könnyezést okozhat.
– A sötétség és a villogó fények az arra érzékenyekben epilepsziás vagy klausztrofóbiás tüneteket okozhatnak!
– Az élmény fokozásához illataromákat is használunk, mely édes, gyümölcsös illat később is a helységben marad!
– A felhasznált technológia és egyéb adalékanyagok környezet azonosak, sem az élővilágra, sem az emberi egészségre nem károsak!

MIVEL LEHET EZT MÉG TOVÁBB TETŐZNI?

A Lézer és a Hézer a tökéletes kombináció! Miért? Klikk ide és mutatom: https://www.rendezvenydj.com/blogcat/hangulatfokozas-hazer-geppel//span>

Ajánlott cikkek